Hva sier våre medlemmer

Geir Skeie

Salgsdirektør i medlemsbedrift DEFA Lighting

«Belysningsbransjen har utviklet seg veldig dynamisk de siste årene. Drivkraften for bransjen er trender knyttet til teknologisk utvikling, inkludert LED-teknologi, HCL, LIFI og intelligente lysstyringssystemer. Vi ser at det kommer en «bransjegliding» mellom IT teknologier og andre teknologier innen belysning som kommer til å kreve utvikling av kompetanse for våre medlemmer og deres målgrupper.»

– Lyskulturs sin rolle som fasilitator av kompetanse har alltid vært viktig og blir sentral fremover. Etterutdanningen til Lyskultur holder bransjen oppdatert.

Medlem

DEFA AS BU Lighting

DEFA er et norsk selskap, stiftet i 1946. Vi har nå mer enn 400 ansatte på 3 kontinenter. Våre produkter og tjenester distribueres i 30 land spredt over hele verden.

Vårt mål er å gjøre menneskers hverdag enklere, mer effektivt og mer miljøvennlig. Vi tilbyr produkter og tjenester som forbedrer måten folk lader, forvarmer og sikrer sine kjøretøy, lyser opp sine bygninger og veier, styrer sine hytter, dokumenterer sin kjøring og mye mer. Vi fortsetter å utvikle gode produkter ved å fokusere på kontinuerlig forbedring og innovasjon.

Kompetanseområder

Belysningsplanlegging
Butikkbelysning
Industribelysning
Kontorbelysning
Skole- og institusjonsbelysning
Styring og regulering
Utendørsbelysning

Utvalgte lysprosjekter

Informasjon

DEFA AS BU Lighting
Slependenveien 108
1396 Billingstad

T: 32067700
E: defa.lighting@defa.com
W: http://www.defa.com

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!