Godt nytt år til alle våre medlemmer

Facebook Twitter LinkedIn Email

Godt nytt år fra administrasjonen i Lyskultur!

Vi ser fram til et nytt år med arrangement, kurs, medlemsmøter, fire nye magasiner og mye mer.
Her er vi i gang for fullt igjen.

Rett før jul flyttet vi inn i nye lokaler i Strandveien 35 på Lysaker, og sakte men sikkert er vi på plass. Her gleder vi oss til å få besøk av dere.

Den 10 januar starter kurssesongen med Grunnkurs i lys og belysning, etterfulgt av Belysning og universell utforming og Belysning i boligen. Påmelding til alle våre kurs finner dere her.

Helt på tampen av januar arrangerer vi befaring av Fyllingsdaltunnelen 31 januar, før Lyskonferansen går av staben 1 februar i Grieghallen i Bergen. Påmelding til Lyskonferansen finner dere her.

Vi skal til Holen med Elfag 11.01 og til Senter for Eiendomsfag 12.01 for å snakke om RoHS-direktivet. Den 31.01 skal vi også holde et innlegg med innføring i belysning på Midtnorsk Elektromesse for. Nelfo.

Det er også satt i gang et prosjekt for å forbedre nettsiden og systemet vårt, som det jobbes med for fullt nå i januar. Her jobber vi for å lage en nettside både medlemmer og framtidige medlemmer kan bruke aktivt for å finne informasjon og kunnskap enklere. Og for at brukerreisen skal bli enklere når dere bestiller kurs og melder dere på arrangementer.

Og sist men ikke minst starter vår nye ansatt Gry Frellumstad hos 03.01. Så vi har mye å se fram til.

Vi sees i 2024.

Meld deg på Lyskulturs nyhetsbrev

Vi deler jevnlig fagartikler, nyheter om våre events, kurs og magasiner. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dette rett i innboksen!